RAB-reg.

Akupunktør Hanna Rosdam

Bredgade 6F - DK-9490 Pandrup - Tlf.: 23 29 90 70 - Cvr.nr.: 35710507

Supervision

Supervision - den afklarende udviklingssamtale, som kan bygge bro mellem dig og dine omgivelser


  • Er du fastfrosset i negative fortællinger om dig selv og andre? Eller har du brug for et skub til at gøre det, som du gerne vil og kan?

Hvorfor supervision?

  • Lad os tage fat i din problemstilling ved at udforske din drøm. Lad os søge nye indsigter og sætte retning på det, som du ønsker og har brug for. Jeg giver dig en hånd i ryggen, så du kan handle bevidst og konkret på din udfordring.

Hvad er supervision?

  • Supervision er en samtale, hvor jeg møder dig ÅBENT med den anerkendelse, der skal til, for at du dels kan se dine egne og dels kan se andres gode intentioner og derved understøtte den positive udvikling i dine relationer.

Hvordan foregår supervision?

  • Jeg er dit medfølende medmenneske – en samtalepartner, som kan hjælpe dig til at se på det, som du gerne vil og kan.
  • Sammen sætter vi lyskeglen på ressourcerne – italesætter dét, som du har brug for at gøre mere af i forhold til at erfare dig selv som handlekraftig og dine omgivelser som samarbejdende.
  • Supervisionssamtalen kan hjælpe dig til at omfavne dig selv og de eventuelle andre, som er involveret i din problemstilling, sorg eller konflikt.
  • Vi arbejder altså med de mange perspektiver på dit mål – alene eller via din gruppe.

Lidt om mig:

Jeg er ”brobygger” og har arbejdet indenfor det pædagogiske område siden 1998 - pt på et botilbud for døvblinde, hvor jeg yder beboerne fysisk og psykisk støtte til hverdagsmestring. Jeg er efteruddannet Pædagogisk diplom i psykologi og senest som supervisor fra Neuropædagogisk Kompetencecenter UCN. I den neuroaffektive tilgang til supervision søger vi at skabe balance mellem hjerte og hjerne, ved at bevæge os mellem sansninger, følelser og forståelse. Det kan være afklarende, give overblik (super) og belyse (vision) din nuværende- og din mulige fremtidige daglige praksis. linkedin.com/in/heidiskov


Supervisionen foregår her på klinikken. Booking af tid til supervision hos Heidi Skov skal ske til Heidi på mobilnr.: 51892544.


Varighed: ca. 1 time

Pris pr. session: 450 kr.


I tilfælde af afbud bedes du give besked senest 1 døgn før din tid på tlf.: 51892544, da du ellers vil blive faktureret det fulde beløb.