RAB-reg.

Akupunktør Hanna Rosdam

Bredgade 6F - DK-9490 Pandrup - Tlf.: 23 29 90 70 - Cvr.nr.: 35710507

Jeg forhandler Lasota Energy Armbånd:


Lasota Energy bånd til både mennesker og heste. Silikoneremmene indeholder negativt ladede ioner, hvori der er indlejret 2 hologrammer, hvilket i fællesskab påvirker kroppen i en positiv retning. Det kan bl.a. forbedre balance, styrke, fleksibilitet og koordination og samtidig skabe mere energi i kroppen. Men det virker også på følgende måder:

- forbedrer ens autonome nervefunktion

- forbedrer immunforsvaret

- forbedrer nattesøvnen og mindsker uro i kroppen

- forbedrer hudens elasticitet

- forbedrer ens restitutions-/koncentrationsevne

- forbedrer balance og koordination

- forbedrer kroppens fleksibilitet

- forbedrer ens fysiske styrke og reaktionsevne

- modvirker vinterdepression

- modvirker køre-/søsyge samt træthed og jetlag


Halsbånd til hunde:

I Danmark findes der cirka 1/2 million hunde. En lang række af disse, er stærkt udfordret af bl.a. stress, køresyge, muskel/ledsmerter, nervøsitet og en lang række andre påvirkninger. Hunden har pr. instinkt også mere alvorlige energikrævende funktioner, såsom en indbygget vagtsomhed, driften for at formere sig og en lugtesans som er 100.000 gange bedre end menneskets. Nogle hunde skal udover at være familiens bedste ven, også være jægerens, politimandens eller hundetrænerens bedste kollega. Hunden bruger altså en utrolig masse energi på at gøre sine bedste menneskevenner glade, så vi finder det naturligt, at give den de bedste betingelser for at præstere tilbage. De mest velkendte midler er hvile, kærlighed, mad og drikke, det sidste nye er et Lasota Pet Energy halsbånd.

Tilbehør til din bedste ven, der kan reducere køresyge, stress, angst, allergi, hævelse, muskelsmerter og ledproblemer.

Lasota Pet Energy halsbånd har indlejret to hologrammer i en silikonerem som er 100% fri for allergener. Begge dele er opladet til maksimal kapacitet med skala-frekvenser i hologrammerne og negative ioner i båndet. Dyrlæger har konstateret betydelig nedsat restitutionstid efter skader, en langt mere harmonisk og rolig fremtoning samt reduceret stress.


Priser: 

Lasota Energi armbånd til mennesker: 249,00 kr.

- holder 6-8 mdr. ved konstant brug (er ladet med 1500 negativt ladede ioner)

Lasota Smykkearmbånd til mennesker: 499,00 kr.

- holder 3 år

Lasota Horse Power kodebånd til heste: 499,00 kr.

- holder 12 mdr. ved konstant brug (er ladet med 2500 negativt ladede ioner)

Lasota Pet Energy halsbånd til hunde: 349,00 kr.

- holder 1,5 år ved konstant brug 


Facts omkring negative ioner:

- et atom med en ekstra elektron tilføjet kaldes et negativt ion

- forsningen har bevist, at negative ioner har en helbredende effekt og modvirker træthed

- de negative ioner forbedrer det autonome nervesystem, blodcirkulationen, hjernefunktioner, kroppens immunforsvar og stofskiftet

- Det foregår fordi negativ opladet stof har evnen til hurtigt at trænge ind i organismen og indvirker positivt på blodsystemet

Facts omkring hologrammer:

- et hologram er en tynd film bestående af flere lag

- filmen er ladet med elektromagnetiske frekevenser

- effekten kører på nogle forskellige nervesystemer, der går til nogle forskellige centre i hjernen (motoriske cortex, hypothalamus, lillehjernen mv.)

- herfra fintunes hele det motoriske bevægeapparat øjeblikkeligt

- det er altså hjernen selv der ved stimulation sørger for bedre funktionen af det motoriske system


Kundeerfaringer med Lasota Energy Armbånd:

Læs her Gry Bertelsens historie omkring hendes erfaring med armbåndet:


Hej. 
D. 12 februar 2016 vandt jeg 2 Lasota Energy armbånd 😊. Jeg valgte et til mig selv og et til min søn.

Her er vores historie. ❤️
Min søn er 6 3/4 år gammel. Han er infantil autist, har en middelsvær grad af retardering, intet verbalt sprog og har haft en lille blødning i hjernen og er derfor letter spastisk dog mest udtalt i forhold til hans balance. Han har store problemer med at sove en hel nat og er vågen 1-3 timer hver nat, eller også står han op og mellem kl 01-03 og så sover ingen af os mere den nat. Han kan IKKE være alene.
Efter 2 dage med armbåndet på, sov han en HEL NAT 😱. Det er ikke sket de sidste 3 år. Vi kunne næsten ikke tro det. Men det fortsatte og de nætter han alligevel vågner og kommer ind til os, lægger han sig ned og sover med det samme. I skolen oplever de en dreng der er meget frisker og koncentrerer sig meget bedre. Hele hans sprogudvikling gå den rigtige vej. Han kan nu sige JA og NEJ og er blevet rigtig dygtig til ar kommunikere via tegn til tale. Han bruger flere og flere tegn og er også begyndt at sætte dem sammen til sætninger. Om der er den bedre søvn, armbåndet eller noget helt andet ved vi selvfølgelig ikke. Dog ved vi at armbåndet virker på hans søvn. Dette har vi fundet ud af på den "hårde" måde. Han knækkede nemlig sit armbånd i sidste uge og han er nu tilbage til sit gamle sovemønster, suk. Et nyt bliver bestilt til d. 1 og vi GLÆDER os 😉.

Jeg er 50 år gammel og har fibromyalgi. Det giver mig kroniske smerter, urolig-dårlig eller slet ingen nattesøvn, dårlig hukommelse, indre uro samt mange flere udfordringer. 
Efter at have gået med armbåndet i 2-3 døgn sov jeg lige pludselig godt igen, vågnede mindre op om natten og oplevede at jeg indimellem slet ikke skulle op og tisse om natten. Faktisk oplever jeg at der kan være nætter hvor jeg sover hele natten. Jeg oplever at jeg generelt har mindre behov for smertestillende, ud over det jeg tager fast. Jeg har i perioder mere energi en jeg har haft de sidste 12 år. Så jeg kan kun sige at jeg er utrolig glad 😊

Jeg har givet min mor på 77 år et i fødselsdagsgave og hun tager ikke sovepiller længer. Før tog hun 1/2 3-4 gange om ugen. Det har hun ikke behov for længer. Så et stort TAK til Lasota Energy, det kan helt klart anbefales fra vores side 🙏🏻.

Dette må gerne bruges på jeres væg eller andre steder som anbefaling og ros fra vores side.

Mvh Gry Frellesvig Bertelsen.