RAB-reg.

Akupunktør Hanna Rosdam

Bredgade 6F - DK-9490 Pandrup - Tlf.: 23 29 90 70 - Cvr.nr.: 35710507

Akupunktur:

Akupunktur er en ældgammel behandlingsform. Den går ud på at flytte på vores energi i kroppen, hvis den er ulige fordelt. Indenfor TCM (Traditionel Kinesisk Akupunktur) taler man om, at vi har nogle meridianer (energibaner) og det er i disse energibaner, der kan opstå ubalancer og dermed blokeringer, der resulterer i sygdom hos os. I Kina bruger man akupunktur til at vedligeholde sin krop og holde sig rask. I Danmark bliver det som regel desværre først brugt, når skaden er sket, altså at vi har fået en blokering: vi er blevet syge og har ondt. Når du besøger mig i klinikken, vil jeg tage en snak med dig om, hvad dit problem er. Dernæst laver jeg en måling på dig vha. en AcuGraph. Det er en avanceret modstandsmåler der i samarbejde med højteknologisk software, kan måle på akupunkturpunkter på dine hænder og fødder, hvordan din tilstand er, om der er en overtilstand, undertilstand eller en difference mellem din højre og venstre side af kroppen. Udfra vores samtale og denne måling, behandler jeg dig så med nålene. Man vil som regel hurtigt mærke en ændring. Er det et nyopstået problem, skal der naturligvis færre behandlinger til end hvis det er en kronisk tilstand du har døjet med gennem længere tid. Udover din egen oplevelse af de forbedringer du forhåbentlig oplever, får du ved de efterfølgende konsultationer, hvor du igen bliver målt, en forklaring udfra AcuGraphen på din udvikling. Foruden TCM og andre kinesiske systemer som Master Tung's og Dr. Tan's og den franske auriculoterapi, bruger jeg også moderne akupunktur, som er et akupunktursystem der er opdaget og udviklet af John Boel Sn. fra Aulum. Til forskel fra traditionel kinesisk akupunktur som virker via meridianerne, virker disse via hjernen, og der sker derfor en forholdsvis hurtig effekt. Denne form for akupunktur har bl.a. vist sig særlig effektiv til smertelindring og behandling af øjensygdomme.


For børn eller andre der ikke bryder sig om at blive stukket med nålene, bruger jeg min K-laser til at stimulere akupunkturpunkterne, hvilket er smertefrit, men det tager typisk lidt længere tid inden den ønskede effekt opnåes ifht. behandling med akupunkturnåle. Denne behandling er mere tidskrævende, hvorfor der pålægges et ekstragebyr på 150 kr. oveni alm. konsultations pris.


Priser:

1. konsultation fra 450 kr. - varighed 60-75 min.

Efterfølgende konsultationer fra 400 kr. - varighed 45-60 min.

Behandling mod myggestik, rygestop, NADA-behandling: 275 kr.

Gebyr for "akupunkturbehandling" udført med laserterapi 150 kr.Er du medlem af sygeforsikringen "danmark" gives der tilskud på op til 715 kr. om året til akupunktur. 1. konsultation 30% af egenudgiften og efterfølgende behandlinger 75 kr.


Medbring venligst et lagen til briksen.


I tilfælde af afbud bedes du give besked senest 1 døgn før din tid, da du ellers vil blive faktureret 125 kr.